Filluan aplikimet per bursa pasuniversitare ne Turqi

March 12th, 2013

Rast i mirë për studentët e huaj që dëshirojnë të fitojnë bursë për studimet master dhe doktoraturë nëTurqi! Ftojmë studentët e suksesshëm nga gjithë vendet e botës të ndjekin me bursë studimet master dhe doktoraturë në universitetet më cilësorë të Turqisë. Në universitetet më të mira të Turqisë me standarde botërore mund të ndiqen studimet pasuniversitare për shkenca politike, marrëdhënie ndërkombëtare, drejtësi, inxhinieri, shkenca islame, bujqësi, ekonomi, media dhe komunikim, histori, sociologji, arkitekturë dhe shumë fusha të tjera.

Për informacion më të hollësishëm mund të vizitoni adresën www.turkiyeburslari.gov.tr

Aplikimet janë të vlefshme deri në datën 31 mars 2013.