IMoPC-2013 Rezultatet e konkursit te pare

March 3rd, 2013

Me 16 Mars 2013 u organizua konkursi i pare i programimit online Intelligent Minds online Programming Contest (IMoPC). IMoPC  organizohet per studentet e Universitetit Epoka. Ne konkursin e pare morren pjese 10 grupe. Grupet ishin formuar nga vitet e para dhe te dyta  te Inxhinieris Kompjuterike dhe Biznes Informatike. Grupet qe morren pjese ishin:

 
  • 1337
  • 4X4
  • Agents
  • Agirls++
  • Binfn3e
  • HRP
  • Peace Warriors
  • QWERTY
  • The Masters
  • X-DNA
 
Konkursi perbehej nga pese pyetje online  dhe secili grup duhej ti zgjidhte pyetjet brenda pese oreve. Ne fund te konkursit grupi 1337 me stuentet ArditMeti, Yllza Canaj, Kevin Shehu, Sabah Bushaj zuri vendin e pare me 549 pike. Ketu eshte lista e plot e pikeve. Kompeticioni nuk ka mbaruar akoma, jane dhe dy konkurse  te tjera me date 20 Prill dhe 18 Mars 2013.
 
Ne ju urojme te gjithe pjesemarresve suksese ne te ardhme.
 
Departamenti I Inxhinierise Kompjuterike