Konkursi Final IMoPC-2013

May 11th, 2013

Sot me date 11 Maje 2013 u zhvilluar konkursi online "Mendjet Inteligjente" ne programin(IMoPC). Konkursi ishte emocionues, i cili u zhvillua ne laboratorin e kompjuterave  te Universitetit Epoka, nga ora 10:00 deri ne 15:00.

Studentet  jane pyetur me 15 pyetje gjate 3 konkurseve online. Dhe u eshte dhene 5 ore kohe per cdo konkurs. Grupi XDNA(Andi Gjoka, Nertil Zhuri, David Veliu dhe Xhulja Shahini) jane fituesit e kompeticionit  final por kjo nuk ishte e mjaftueshme per te marre titullin. Ne fund te ketij kompeticioni  grupi 1337 ka zgjidhur 12 pyetje ne 1556 minuta ku moren dhe vendin e pare. Skuadra QWERTY mori vendin e dyte, grupi MASTER1 humbi vendin e tret ne minuten e fundit keshtu qe  grupi Agrils++ zuri vendin e trete.

Renditja e finales:

Pozicioni Groupi Studenti1 Studenti2 Studenti3 Studenti4 Pyetjet e zgjidhura Koha
1st Place 1337 ArditMeti Yllza Canaj Kevin Shehu Sabah Bushaj 12 1556
2nd Place Qwerty Nilda Kipi Jona Hebaj Evio Abazi Eda Doko 10 1554
3rd Place Agirls++ Anxhela Bega Xheni Haka Dea Maze Oriola Gjetaj 9 1535
4th Place Master1 Mario Gashi - - - 9 2066

Skuadrat e tjera qe moren pjese jane: HRP, Leke, X-DNA, TOD11, Agents, HMD, Binfen, Binfers

Falenderojme te gjithe pjesmarresit dhe ju urojme suksese te metejshme.

Departamenti i Inxhinierise kompjuterike.